Tel.:
China Veiligheidsmetaal het Schermen fabrikant
Anping Yuanhai Wire Mesh Hardware Products Co.,Ltd

Integriteit-Georiënteerde klant eerst,

Thuis

Anping Yuanhai Wire Mesh Hardware Products Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3

Anping Yuanhai Wire Mesh Hardware Products Co.,Ltd

Van het de Draadnetwerk van Anpingsyuanhai Co. van de Hardwareproducten, Ltd in 2011 wordt opgericht, (de Voorganger is van het de Draadnetwerk van Hebei Jianghai van de Hardwareproducten Co., Ltd) wordt Installatie gevestigd op de grootste industriezone van Azië van het draadnetwerk dat-- Anpingsprovincie, Hebei-Provincie. Het bedrijf begon gelast omheiningspaneel van 2002.After te produceren meer dan tien jaar van ontwikkeling, een inzameling van divers scherm R&D, productie is geworden en de verkoopondernemingen, heeft nu meer dan 500 werknemers, jaarlijkse productiecapaciteit van draad zoals meer dan 30 miljoen ton, is de het schermindustrie op grote schaal van backboneondernemingen.
Hoofdproducten: Spooromheining, Wegomheining, Driehoeks buigende omheining, Luchthavenomheining, Tijdelijke omheining, Palissadeomheining, Versterkende gelaste netwerkpanelen, Gabion-netwerk en andere producten.
Ons bedrijf heeft de zaken op lange termijn met olie, mijnbouw, bouw, vervoer en andere gemeentelijke eenheden om een goede behulpzame verhouding met de Verenigde Staten, Japan, Rusland, Duitsland, Zuid-Afrika, Australië, enz., klanten in meer dan 70 landen te handhaven.
Wij zullen aan „klant“ doeleinden, eerst, integriteit-georiënteerdde blijven vernieuwen, de geest van win-win samenwerking gestadig vorderen en de uitdagingen van toekomst om de invloedrijkste de industrieleiders en de grootste leverancier van draadproducten onophoudelijk voor binnenlandse en buitenlandse klanten met de hoogste kwaliteitsproducten en de diensten te worden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : YUANHAI

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 1000,000-5000,000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Van het de Draadnetwerk van Anpingsyuanhai Co. van de Hardwareproducten, Ltd in 2011 wordt opgericht, (de Voorganger is van het de Draadnetwerk van Hebei Jianghai van de Hardwareproducten Co., Ltd) Bedrijf begon gelast omheiningspaneel vanaf 2002 te produceren die.

Na meer dan tien jaar van ontwikkeling, een inzameling van diverse het scherm R&D, productie en verkoopondernemingen is geworden.

De installatie wordt gevestigd op de grootste industriezone van Azië van het draadnetwerk-- Anpingsprovincie, Hebei-Provincie.

In 2014, blijft ons bedrijf zich uitbreiden, het nieuwe bureaugebouw en de deklaagworkshop verhogen, die nieuw deklaagmateriaal kopen.

Heeft nu meer dan 500 werknemers, jaarlijkse productiecapaciteit van draad zoals meer dan 30 miljoen ton, is de het schermindustrie op grote schaal van backboneondernemingen.

bedrijfsdiensten

 

1. De VOORWAARDEN het om Deze termijnen TE REGEREN en de voorwaarden vertegenwoordigen de definitieve en volledige overeenkomst van de partijen en geen termijnen of voorwaarden die in elk geval of de hierin verklaarde bepalingen wijzigen veranderen zullen op Ons Bedrijf tenzij schriftelijk gemaakt en ondertekend en goedgekeurd door een ambtenaar of andere gemachtigde persoon bij Ons Bedrijf bindend zijn. Geen wijziging van om het even welk van deze termijnen zal door de verzending van Ons Bedrijf van goederen na ontvangstbewijs van Kopersinkooporder, het verschepen verzoek of gelijkaardige vormen gedrukte termijnen hierin bevatten en voorwaarden worden gewijzigd die naast of in conflict met de termijnen. Als om het even welke termijn, clausule of
de voorziening wordt verklaard aan gehouden ongeldig door een hof van bekwame jurisdictie, zal dergelijke verklaring of holding niet de geldigheid van een andere hierin bevatte termijn beïnvloeden, clausule of voorziening.

 

2. GOEDKEURING VAN ORDEN - Alle orden zijn onderworpen aan geschreven prijscontrole door machtigden Ons Bedrijfpersoneel tenzij schriftelijk aangewezen vast om voor een gespecificeerde periode te zijn. De verzending van goederen zonder geschreven prijscontrole vormt geen goedkeuring van de prijs in de orde.

 

3. SUBSTITUTIE - Ons bedrijf be*houdt zich het recht, zonder voorafgaande kennisgeving voor, een alternatief te substitueren
product van gelijkaardige soort, kwaliteit en functie. Als de Koper geen substituut zal goedkeuren, moet de Koper specifiek verklaren dat geen substitutie wordt toegestaan wanneer de koper om een citaat verzoekt, als dergelijk verzoek om citaat wordt ingediend, of, als geen verzoek om citaat, toen het plaatsen van een orde met het Onze Bedrijf werd ingediend.

4. PRIJS - De prijzen, met inbegrip van om het even welke vervoerslasten worden opgegeven, zijn geldig 10 dagen die tenzij aangewezen zoals
firma voor een specifieke periode overeenkomstig een geschreven citaat of een geschreven die verkoopgoedkeuring door wordt uitgegeven of wordt geverifieerd
ambtenaar of andere gemachtigde personeelsleden van Ons Bedrijf. Een prijs als firma voor een specifieke periode wordt aangewezen die kan
wordt herroepen door Ons Bedrijf als de herroeping schriftelijk is en aan de Koper voorafgaand aan de tijd a gepost
de geschreven goedkeuring van de prijs wordt ontvangen door Ons Bedrijf. verschepend punt. Ons Bedrijf be*houdt zich het recht voor
om orden in de gebeurtenis verkoopprijzen te annuleren die lager zijn dan opgegeven worden de prijzen gevestigd door overheid
verordeningen.

 

5. VERVOER - Tenzij anders verstrekt, zal Ons Bedrijf zijn oordeel in bepalende drager en het verpletteren gebruiken. In beide gevallen, zal Ons Bedrijf niet voor om het even welke vertragingen of bovenmatige vervoerslasten als gevolg van zijn selectie aansprakelijk zijn.

 

6. VERPAKKING - Tenzij anders verstrekt, zal Ons Bedrijf slechts zijn minimumverpakkingsnormen voor de geselecteerde methode van vervoer naleven. De kosten van al het speciale verpakking, lading of vastbinden gevraagde door Koper zullen voor door Koper worden betaald. Al kosten van verpakking en verzending voor het speciale materiaal van de Koper zullen voor door Koper worden betaald.

Bedrijfteam

Anping Yuanhai Wire Mesh Hardware Products Co.,Ltd
Ten westen van Ontwikkelingsstreek, Anping-Provincie, Hebei-Provincie, China
Tel.:86-318-7615090
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Veiligheidsmetaal het Schermen Leverancier. © 2017 - 2020 securitymetalfencing.com. All Rights Reserved.